ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ : 4 SEASON ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

location pin2Λ. Πετρουπόλεως 67, Ίλιον   phone2210 5069373

Το καλάθι σας είναι άδειο.

4 SEASON ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

60,00 €

Κατασκευαστής: Kraft

Κατηγορία: ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
Λίτρα
Επιλογή κωδικού χρώματος kraft KRAFT

Επιλέξτε το χρώμα ή τα χρώματα που σας αρέσουν από ΕΔΩ, τοποθετήστε τον στο αντίστοιχο πεδίο του προϊόντος που θέλετε να παραγγείλετε και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Κάθε χρώμα έχει διαφορετική τιμή και η χρέωση είναι έξτρα.

Κωδικός χρώματος

το KRAFT 4 SeASonS elASTic είναι ένα υψηλής ποιότητας 100% ελαστομερές ακρυλικό διακοσμητικό χρώμα προστασίας εξωτερικών τοίχων, ειδικά σχεδιασμένο για μεγάλη αντοχή και διάρκεια. Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στην UV ακτινοβολία και μεγάλη ελαστικότητα ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να προστατεύει από την εμφάνιση τριχοειδών ρωγμών. Έχει ισχυρή πρόσφυση και προτείνεται για εφαρμογή σε επιφάνειες από τσιμέντο, τούβλο ή σοβά.


ΣυΣΚΕυΑΣίΑ » Λευκό: Διατίθεται σε συσκευασίες των 3L και 10L. » Βάσεις (P, T, D, A): Διατίθεται σε συσκευασίες των 3L και 10L και χρωματίζονται σε χιλιάδες F - αποχρώσεις του συστήματος KRAFT InSPIReD coLoR, που χαρακτηρίζονται από αυξημένη σταθερότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.ΠροΕτοίΜΑΣίΑ ΚΑί ΒΑφη ΕΠίφΑνΕίΑΣ Συνιστάται να μείνουν οι επιφάνειες από φρέσκο τσιμέντο, στόκο, σοβά, γύψο να στεγνώσουν επί 4 εβδομάδες τουλάχιστον, πριν από την εφαρμογή του KRAFT 4 SEASONS ELASTIC. » Για την εξασφάλιση καλής πρόσφυσης στο υπόβαθρο, η επιφάνεια απαιτείται να είναι στεγνή, καθαρή και ελεύθερη από σκόνες, λάδια, άλατα, σκουριές, σαθρές βαφές και υπολείμματα, φουσκωμένα χρώματα, κτλ. αφαιρέστε ψωρίαση, μύκητες και πρασινίλες με μηχανική λείανση, πλύνετε με σαπουνόνερο και αφήστε το υπόβαθρο να στεγνώσει. » Χρησιμοποιήστε KRAFT PuTTy για την πλήρωση κενών, ρωγμών και άλλων φθαρμένων επιφανειών. » Σε νέες απορροφητικές επιφάνειες (τσιμέντο, μπετόν, σοβά κλπ) εφαρμόστε μία στρώση KRAFT ECO DUR AqUA αραιωμένο με νερό 80% ή KRAFT DUR αραιωμένο με KRAFT ΔΙαΛύΤΙΚο πΙνεΛού έως 100% και αφήστε να στεγνώσει για 24 ώρες. εφαρμόστε δύο στρώσεις KRAFT 4 SEASONS ELASTIC. » Σε ήδη βαμμένες επιφάνειες με σταθερό υπόβαθρο εφαρμόστε δύο στρώσεις KRAFT 4 SeASonS eLASTIc. οδηγίΕΣ ΕφΑρΜογηΣ » Εργαλεία βαφής: πινέλο, ρολό, πιστόλι αέρος ή airless. » Καθαρισμός: αμέσως μετά την εφαρμογή καθαρίστε τα εργαλεία με ζεστό νερό και σαπούνι ή απορρυπαντικό, καθώς επίσης και τα υπολείμματα του προϊόντος. » Αραίωση: 5-10% με νερό. » Χρόνος επιφανειακού στεγνώματος: 1-2 ώρες, σε 25?c και 50% σχετική υγρασία (οι χρόνοι στεγνώματος επιμηκύνονται σε υγρές/κρύες συνθήκες). » Ελάχιστος χρόνος επαναβαφής: 3-4 ώρες. » αναδεύετε καλά πριν τη χρήση και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. » Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 5?c και πάνω από 35?c καθώς και άνω του 65% σχετικής υγρασίας. » Μην εφαρμόζετε σε περίπτωση επικείμενης βροχής για τις επόμενες 4 ημέρες