ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ : 4 SEASON ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ 100%

location pin2Λ. Πετρουπόλεως 67, Ίλιον   phone2210 5069373

Το καλάθι σας είναι άδειο.

4 SEASON ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ 100%

43,00 €

Κατασκευαστής: Kraft

Κατηγορία: ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
Λίτρα
Επιλογή κωδικού χρώματος kraft KRAFT

Επιλέξτε το χρώμα ή τα χρώματα που σας αρέσουν από ΕΔΩ, τοποθετήστε τον στο αντίστοιχο πεδίο του προϊόντος που θέλετε να παραγγείλετε και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Κάθε χρώμα έχει διαφορετική τιμή και η χρέωση είναι έξτρα.

Κωδικός χρώματος

το KRAFT 4 SeASonS είναι ένα υψηλής ποιότητας 100% ακρυλικό διακοσμητικό χρώμα προστασίας εξωτερικών τοίχων, ειδικά σχεδιασμένο για μεγάλη αντοχή και διάρκεια. Έχει ισχυρή πρόσφυση και προτείνεται για εφαρμογή σε επιφάνειες από ξύλο, γυψοσανίδα, τσιμέντο, τούβλο ή σοβά. Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στα αλκάλια, στην UV ακτινοβολία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες διατηρώντας τις αποχρώσεις και τη λευκότητα του αναλλοίωτες στο χρόνο.
1

ΠροΕτοίΜΑΣίΑ ΚΑί ΒΑφη ΕΠίφΑνΕίΑΣ Συνιστάται να μείνουν οι επιφάνειες από φρέσκο τσιμέντο, στόκο, σοβά, γύψο να στεγνώσουν επί 4 εβδομάδες τουλάχιστον, πριν από την εφαρμογή του KRAFT 4 SEASONS. » για την εξασφάλιση καλής πρόσφυσης στο υπόβαθρο, η επιφάνεια απαιτείται να είναι στεγνή, καθαρή και ελεύθερη από σκόνες, λάδια, άλατα, σκουριές, σαθρές βαφές και υπολείμματα, φουσκωμένα χρώματα, κτλ. αφαιρέστε ψωρίαση, μύκητες και πρασινίλες με μηχανική λείανση, πλύνετε με σαπουνόνερο και αφήστε το υπόβαθρο να στεγνώσει. » Χρησιμοποιήστε KRAFT PUTTy για την πλήρωση κενών, ρωγμών και άλλων φθαρμένων επιφανειών. » Σε νέες απορροφητικές επιφάνειες (τσιμέντο, μπετόν, σοβά κλπ) εφαρμόστε μία στρώση KRAFT ECO DUR AqUA αραιωμένο με νερό έως 80% ή KRAFT DUR αραιωμένο με KRAFT ΔίαλύΤίκο πίνελού έως 100% και αφήστε να στεγνώσει για 24 ώρες. εφαρμόστε δύο στρώσεις KRAFT 4 SEASONS. » Σε ήδη βαμμένες επιφάνειες με σταθερό υπόβαθρο εφαρμόστε δύο στρώσεις KRAFT 4 SEASONS.
οδηγίΕΣ ΕφΑρΜογηΣ » Εργαλεία βαφής: πινέλο, ρολό, πιστόλι αέρος ή airless. » Καθαρισμός: αμέσως μετά την εφαρμογή καθαρίστε τα εργαλεία με ζεστό νερό και σαπούνι ή απορρυπαντικό, καθώς επίσης και τα υπολείμματα του προϊόντος. » Αραίωση: 5-10% με νερό. » Χρόνος επιφανειακού στεγνώματος: 1-2 ώρες, σε 25?C και 50% σχετική υγρασία (οι χρόνοι στεγνώματος επιμηκύνονται σε υγρές/κρύες συνθήκες). » Ελάχιστος χρόνος επαναβαφής: 3-4 ώρες. » αναδεύετε καλά πριν τη χρήση και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. » μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 5?C και πάνω από 35?C καθώς και άνω του 65% σχετικής υγρασίας. » μην εφαρμόζετε σε περίπτωση επικείμενης βροχής για τις επόμενες 4 ημέρες.
ΣυΣΚΕυΑΣίΑ » Διατίθεται σε συσκευασίες των 0,75L, 3L &10L. » Βάσεις (P, T, D, A): Διατίθεται σε συσκευασίες των 1L, 3L & 10L και χρωματίζονται σε χιλιάδες F - αποχρώσεις του συστήματος KRAFT INSPIRED COLOR, που χαρακτηρίζονται από αυξημένη σταθερότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.