ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ : Ενεργειακο πλαστικο χρωμα

Ενεργειακο πλαστικο χρωμα

62,00 €

Κατασκευαστής: Kraft

Κατηγορία: ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
Λίτρα
Επιλογή κωδικού χρώματος kraft KRAFT

Επιλέξτε το χρώμα ή τα χρώματα που σας αρέσουν από ΕΔΩ, τοποθετήστε τον στο αντίστοιχο πεδίο του προϊόντος που θέλετε να παραγγείλετε και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Κάθε χρώμα έχει διαφορετική τιμή και η χρέωση είναι έξτρα.

Κωδικός χρώματος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Υδατοδιαλυτό χρώμα υψηλής ποιότητας εσωτερικής χρήσης, που εφαρμόζεται σε τοίχους και ταβάνια για την επίτευξη ενεργειακών οφελών και τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα. Η ειδική του καινοτόμος σύσταση, που βασίζεται σε Ευρωπαϊκή πατέντα, προσφέρει βελτιωμένη θερμική άνεση στους εσωτερικούς χώρους λόγω της αύξησης της θερμικής αδράνειας των τοίχων. Παρουσιάζει υψηλή ανακλαστικότητα στην IR ακτινοβολία με συνέπεια η θερμότητα που υπάρχει στον χώρο να μην απορροφάται από τους τοίχους και τα ταβάνια αλλά να ανακλάται πίσω σε αυτόν, αυξάνοντας περαιτέρω την ενεργειακή απόδοση του κτηρίου.
Επίσης περιέχει ειδικά φωτοκαταλυτικά πιγμέντα, τα οποία παρουσία φωτός βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα μειώνοντας τις επικίνδυνες ενώσεις NOx και τις δυσάρεστες οσμές των εσωτερικών χώρων. Είναι εύκολο στη χρήση, φιλικό προς το περιβάλλον και έχει άριστη πρόσφυση σε ανόργανα δομικά στοιχεία (σοβάς, γυψοσανίδες κλπ). Είναι ιδανικό για κατοικίες, χώρους ευάλωτους στην συμπύκνωση υδρατμών και τη ανάπτυξη μούχλας (αμόνωτες επιφάνειες, μπάνια, κουζίνες κλπ) αλλά και για δημόσια κτήρια, νοσοκομεία, γραφεία κλπ.
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ? Αύξηση της θερμικής αδράνειας δομικών υλικών ? Διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας για περισσότερο χρόνο ? Βελτίωση της θερμικής άνεσης των εσωτερικών χώρων ? Άριστη ανακλαστικότητα στην υπέρυθρη ακτινοβολία και άριστος συντελεστής θερμικής εκπομπής ? Υψηλή υδρατμοδιαπερατότητα ? Αποτροπή της συμπύκνωσης υδρατμών σε αμόνωτες επιφάνειες ? Εξαιρετική αντίσταση στη δημιουργία μούχλας και αλγών ? Ισχυρή αντιμικροβιακή δράση ? Εξαιρετική ικανότητα καθαρισμού των οργανικών ρύπων (NOx, φορμαλδεϋδη, βενζόλιο VOCs) λόγω της φωτοκαταλυτικής του ικανότητας ? Εξαιρετικές μηχανικές αντοχές ? Εφαρμόζεται σε νέα δομικά υλικά και σε ήδη βαμμένες επιφάνειες ? Ματ φινίρισμα ? Τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (EP 2289862) ? Προϊόν υδατικής βάσης με χαμηλή περιεκτικότητα ΠΟΕ